Administrația locală din Zimnicea acestui continuă să fie foarte generoasă când vine vorba de organizarea aniversărilor colective. Anul acesta, primăria a contractat prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, servicii sceno-tehnice și cultural-artistice în valoare de 39.345 lei. 

Din Sistemul Electronic de Achiziții Publice aflăm că pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, orașul Zimnicea își sărbătorește aniversarea. Cu acest prilej, pe scena în aer liber din piața centrală a localității va avea loc, între ora 22.00 și 00.00 un concert Proconsul și Ami (cu trupa). Pentru cele două ore, administrația locală s-a arătat dispusă să plătească suma de 8.262 euro.

În prețul contractului semnat cu firma DTN Music SRL din București sunt incluse și luminile de pe scenă, sunetul, montarea și demontarea echipamentului tehnic. Practic, firma care a primit contractul (căci vorbim, din nou, despre o cumpărare directă, nu despre vreo licitație) are responsabilitate totală asupra celor două ore de concert în cursul serii de 1 iunie.

Tot atunci, și tot prin cumpărare directă, se vor vedea pe cerul orașului Zimnicea artificii în valoare de 13.000 lei. Evident, aceste efecte pirotehnice sunt asigurate, după cum bine știm, de o firmă abonată la banul public al locuitorilor din Zimnicea, mai precis S.C. Sky Spark Consulting SRL. Firmă care aparține unui fost șef al poliției teleormănene, retras la pensie, dar foarte atașat de banul public. Jocul de lumini pe care îl pune la bătaie societatea Sky Spark Consulting va dura 15 minute și va presupune efecte pirotehnice de mare intensitate.

Articolul precedentO farmacistă de 70 de ani din Alexandria a ajuns în comă la București, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă
Articolul următorUn bărbat din Piatra și-a bătut mama