Ziua de 22 august a fost una „de foc” pentru pompierii teleormăneni. La propriu. Aceștia au fost solicitați în vederea stingerii a 17 incendii izbucnite pe raza județului. 

În cursul zilei de ieri, pompierii militari teleormăneni au fost solicitați să intervină la un număr total de 41 de situații de urgență, dintre care 22 cazuri preluate de paramedicii SMURD (Alexandria – 6, Drăgănești Vlașca – 1, Roșiorii de Vede – 5, Dobrotești – 3, Turnu Măgurele – 6 și Videle – 1).

La aceastea s-au mai adăugat un accident rutier pe E 70, la Vitănești, cu 3 victime, o misiune de căutare a unei persoane dispărute în Dunăre la Turnu Măgurele și 17 incendii. Potrivit departamentului de comunicare al ISU Teleorman, cele 17 incendii au izbucnit în următoarele condiții: 13 la miriște și vegetație uscată; 2 la o casă de locui și la o anexă gospodărească; 1 la baloți de furaje;1 la un utilaj agricol.

Tot ieri, personalul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Teleorman a efectuat 5 controale, aplicând pentru neregulile constatate 12 avertismente și o amendă contravențională în cuantum de 1000 lei. Pe timpul acestor activități s-au efectuat și două instruiri pe linie de prevenire a incendiilor cu angajații unităților controlate.

Articolul precedentO susținătoare a lui Dragnea a fost exclusă din PSD Teleorman
Articolul următorPesta porcină africană se extinde în Teleorman: noi fonduri de vânătoare afectate