Prefectura Teleorman, Spitalul Județean Alexandria, Spitalul Caritas, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Zimnicea sunt doar câteva dintre instituțiile din județul Teleorman care fac angajări în această perioadă. 

Instituțiile publice teleormănene pun la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă un număr de 11 posturi vacante. Acestea pot fi ocupate în urma concursurilor.

Instituția Prefectului județul Teleorman organizează concurs pentru încadrarea unui consilier pentru afaceri europene.

Spitalul Județean de Urgență Alexandria a scos la concurs un post de referent de specialitate.

Școala Gimnazială ”Dan Berindei” Roșiorii de Vede a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea a 2 posturi vacante de îngrijitor.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Roșiorii de Vede oferă celor interesați posibilitatea de a ocupa postul vacant de administrator patrimoniu.

Spitalul municipal ”Caritas” Roșiorii de Vede a anunțat organizarea concursului pentru încadrarea unui secretar debutant și a unui referent IA.

În același timp, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Zimnicea a scos la concurs un post de electrician și un post de tractorist.

Cei interesați să ocupe unul dintre aceste posturi, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru fi admiși la concurs pot intra pe siteul respectivelor instituții.

Articolul precedentSporting Roșiori începe să strângă puncte! Egal în deplasare cu Astra 2
Articolul următorCSM Alexandria pierde contactul cu liderul! Urmează derby-ul cu Sporting Roșiori