Viorica Dăncilă își încheie campania electorală în județul de baștină, unde este așteptată de membrii PSD pentru un miting electoral și câteva vizite prin punctele strategice ale Alexandriei. 

Un prim obiectiv al candidatei PSD la prezidențiale în Teleorman este vizitarea Spitalului de Urgență din Alexandria, unde va fi pusă la curent cu noile achiziții ale instituției spitalicești și se va întâlni cu cei din conducerea spitalului pentru a afla abia acum, după ce și-a pierdut mandatul de premier, care sunt nevoile bolnavilor și ale medicilor. Popasul la spital se va întâmpla la ora 12.30.

Ulterior, peste o mie de pesediști teleormăneni sunt pregătiți să o primească pe Dăncilă la Sala Polivalentă din Alexandria, fiind organizat un așa zis miting, de natură să testeze popularitatea Vioricăi în rândul membrilor PSD Teleorman, mulți dintre ei fiind încă nostalgici după Dragnea.

Și, nu în ultimul rând, Viorica Dăncilă va vizita și piața din Alexandria, pentru a discuta cu precupețele și intermediarii despre situația din țară și despre modul în care oamenii intenționează să voteze duminică. Se preconizează că un alai mare de pesediști o vor însoți pe Dăncilă în această ultimă parte a campaniei ei electorale, existând convingerea că în Teleorman aceasta va obține cele mai bune rezultate posibile la nivel național.