Atât Carmen Dan, cât și premierul Viorica Dăncilă sunt așteptate în Teleorman, pentru a vota în cadrul Conferinței Județene a PSD Teleorman, acestea fiind membre ale organizației județene. 

Pe 14 iulie, pesediștii teleormăneni își vor alege o nouă conducere, principalele funcții din partid fiind acum împărțite între șefii structurii. Se pare că fotoliul de lider al organizației județene este deja adjudecat de Adrian Gâdea, actualmente secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, iar cel de președinte executiv este destinat lui Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Tot atunci, sunt așteptate în Teleorman femeile care au făcut județul celebru în întreaga țară: Viorica Dăncilă și Carmen Dan. Cele două sunt membre ale Organizației Județene a PSD Teleorman și sunt pe lista celor care vor vota conducerea filialei. Mai mult, acesta constituie și un prilej pentru Viorica Dăncilă de a se întâlni cu noua conducere a organizației PSD din județ, pentru a pune la punct felul în care vor decurge lucrurile de acum înainte, având în vedere că stăpânul absolut al pesediștilor teleormăneni e la închisoare și ei nu prea se descurcă bine fără ordine clare.

Articolul precedentPesta porcină e combătută în Teleorman prin metoda „modernă” a covorului întins pe șosea
Articolul următorAccesul pe pista de atletism a stadionului din Alexandria, interzis!