Viorica Dăncilă a spus pas deschiderii anului universitar de la Alexandria, dar l-a trimis pe Costin Mihalache, șeful Cancelariei. Acesta a citit un mesaj din partea Vioricăi Dăncilă.

Emoţii și speranță pentru studenții teleormăneni. La Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria din cadrul Universităţii “VALAHIA” din Târgovişte, zeci de studenţi au serbat începutul anului universitar 2019-2020.

Festivitatea de deschidere a avut loc în Aula Universităţii din Alexandria, în prezenţa unui numeros auditoriu format din studenţi, părinţi, cadre didactice, oficialități locale și județene. Deși era anunțată și vizita primului ministru al României, aceasta n-a mai ajuns, dar l-a trimis pe șeful Cancelariei, Costin Mihalache.

Primul care a luat cuvântul, aşa cum era şi normal, a fost directorului Facultății de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria, lect. univ. dr. Ioana Panagoreţ. Aceasta a urat bun venit studenţilor în noul an.

La eveniment a participat și prefectul județului, Florinel Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, dar și primarul Alexandriei, Victor Drăgușin.

Centrul teritorial Alexandria al Universităţii Valahia a fost înfiinţat în anul 2007.

În noul an universitar, Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie din municipiul Alexandria, a Universităţii Valahia din Târgovişte, a alocat studenţilor 155 de locuri la Economia comerţului, turismului şi serviciilor, la Administraţie Publică şi în domeniul agricol.

Articolul precedentDoar 59 de primării din Teleorman dispun de pășuni amenajate
Articolul următorDragnea insistă pentru dizolvarea PSD Teleorman