Liberalii se bat pentru județul lui Dragnea. PNL îl aruncă în cursa pentru Consiliul Județean Teleorman pe senatorul Eugen Pîrvulescu. În județul lui Liviu Dragnea, locurile de muncă lipsesc. La fel și apa curentă. Rețeaua de gaze mult promisă nu a ajuns nici acum în „bătătura teleormănenilor”. Eugen Pîrvulescu promite că va opri șifonarea banilor publici. Pușculița cu bani trebuie să fie folosită pentru comunitate, nu pentru partid, spune acesta. 

PNL vrea să aducă gaze, locuri de muncă și putere de cumpărare în județul condus de PSD. „Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Teleorman și am speranța că pe 27 septembrie cetățenii cu drept de vot vor alege cu inima, cu sufletul și cu gândul la viitorul copiilor noștri. Am credință în suflet și în Dumnezeu că oamenii vor alege de data asta gândindu-se ce s-a întâmplat timp de 30 de ani în județul Teleorman, săturându-se altfel de minciună, de ipocrizie și de dezastru,” a afirmat senatorul liberal Eugen Pîrvulescu. 

Demersul politicianului vine în contextul în care Teleorman este printre județele cu cei mai mulți șomeri. „Din păcate, suntem în fruntea clasamentului cu cea mai mare rată a șomajului din România, 7%, nu există infrastructură, nu avem alimentare cu gaz. Unde sunt acele locuri de muncă, și Adrian Gâdea și Liviu Dragnea se lăudau că vor fi mii de locuri de muncă, noi nu le vedema azi”, a afirmat Pîrvulescu.

Chiar și înainte de pandemia de coronavirus, în Teleorman șomajul făcea ca buzunarele oamenilor să fie mai mult goale. Aproximativ 9.000 de teleormăneni trăiau din șomaj, iar alte câteva mii din ajutor social.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mircia Gutău și mandatele cu cântec. Condamnări și dosare penale pe bandă rulantă
Articolul următorTopul județelor cu cele mai multe infectări în ultimele 24 de ore