Deși Curtea de Apel București a decis că viceprimarul Alexandriei, Gică Anghel, s-a ocupat cu urmărirea informativă a subordonaților săi în timpul vechiului regim, acesta nu și-a dat demisia de onoare. Dimpotrivă, Gică Anghel câștigă lunar 9000 de lei numai din taxele și impozitele noastre. În plus, el încasează și pensie militară. 

Viceprimarul din Alexandria este, de asemenea, faimos la nivel național, după ce a scris pe contul său de Facebook că “frustratul cu mașina de Suedia, întâi să-i dea mă-sii ue, că i-am crescut salariul sau pensia și mai ales să aibă grijă că chinezii nu fac mici numai din câini“. Nici după episodul acesta, nici după pronunțarea Curții de Apel cu privire la trecutul său securist, Gică Anghel nu s-a clintit din funcție.

Acesta a continuat să încaseze salariul de 105.379 lei pe an, adică vreo 9.000 de lei pe lună. Ceea ce face și astăzi, fără să-l deranjeze cineva. În plus, potrivit declarației sale de avere, Gică Anghel încasează și o pensie militară de 65.520 lei pe an.

Articolul precedentDoar 53 de locuri de muncă în Teleorman pentru cei cu studii superioare
Articolul următor15 ani au trecut de la transformarea lui Liviu Vasilică în cântec