Una dintre inculpatele din dosarul angajărilor fictive, în care a fost condamnat și liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit astăzi, la Tribunalul Teleorman o nouă condamnare.

Rodica Miloș, fost director al DGASPC Teleorman, a fost găsită vinovată pentru falsificarea unui raport de evaluare a performanțelor profesionale ale uneia dintre angajatele fictive de la Protecția Copilului. Tribunalul Teleorman a avut pe rol procesul Rodicăi Miloș, fost director al DGASPC Teleorman și inculpată în dosarul angajărilor fictive care îl vizează pe Liviu Dragnea, procurorii DNA solicitând instanței din Teleorman pedepsirea acesteia pentru fasificarea raportului de evaluare a performanțelor Adrianei Botorogeanu. Aceasta din urmă nu lucra, de fapt, la Protecția Copilului, activitatea acesteia desfășurându-se la sediul PSD Teleorman.
Tribunalul Teleorman a decis să o condamne pe Miloșcu o amendă penală pentru comiterea infracțiunii de fals intelectual. Decizia nu este, însă, definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel București. Mai mult, judecătorii de la Teleorman au desfințat raportul de evaluare falsificat pentru perioada 1 ianuarie 2011- 31 decembrie 2011. Rodica Miloș nu a fost prezentă în instanță la niciunul dintre termene.
Cazul de fals intelectual comis de fostul director al DGASPC Teleorman este unul aflat în strânsă legătură cu cel  al angajărilor fictive din cadrul aceleiași instituții, Rodica Miloș fiind, practic, complice al lui Liviu Dragnea în procesul angajării fictive din Teleorman.
Articolul precedentMai multe secții ale Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede au fost închise
Articolul următor„Înțelepții” Teleormanului au rămas fără diplome, prin decizia instanței