Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce a spart mai multe geamuri ale unui magazin. Persoana în cauză era certată cu legea și se afla sub control judiciar, fiind cercetată pentru săvârșirea mai multor fapte de natură penală.

Polițiștii din Roșiori de Vede au fost sesizați telefonic de către o femeie cu privire la faptul că o persoană a spart geamurile unei societăți comerciale. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, persoană aflată sub măsura controlului judiciar, fiind cercetată pentru săvârșirea mai multor fapte de natură penală. Din cauză că bărbatul se manifesta violent, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii publice, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței pentru a dispune în cauză.

Articolul precedentO tigaie lăsată nesupravegheată a creat un incendiu! Mai multe bunuri au ars
Articolul următorÎncă o femeie a primit ordin de protecție provizoriu emis de polițiști