Printre partidele politice parlamentare care vor avea delegați la Referendumul pentru familie s-a băgat și UDMR. Cu toate că această formațiune nu are o organizație în Teleorman, la scrutinele de orice fel ”renaște” precum Pasărea Phoenix, care posedă proprietatea de autoincendiere periodică și regenerarea din propria cenușă, numai că, în județul lui Dragnea, maghiarii au fost întotdeauna pesediști.

La Referendumul care ne costă 163,712 milioane de lei, programat pentru 6 și 7 octombrie, Cristian Faluvegi, salariat al pesedistei Primării Alexandria, a spus ”igen” la delegarea sa în BEJ, pentru a lua un ban cinstit de la această consultare directă a cetățenilor, chemați să se pronunțe, prin vot, asupra familiei tradiționale. Numai că BEJ i-a spus ”nem”, pentru că s-a prezentat cu întârziere de câteva ore la termenul prevăzut pentru înscrierea delegaților, astfel că maghiarul Faluvegi nu poate fi martor la casătoria între bărbat și femeie.

Articolul precedentDezinsecție la sfârșit de septembrie în Alexandria
Articolul următorDoi pușcăriași au fost prinși de polițiștii teleormăneni, după ce au înșelat mai multe persoane prin metoda „Accidentul”