Pe parcursul zilei votului, în județul Teleorman s-a remarcat îndeosebi fenomenul de turism electoral. În comunele Orbeasca și Călmățuiu de Sus au fost filmate astfel de episoade la nivelul județului.

Un consilier local din comuna Orbeasca a fost surprins în timp ce ducea oameni la urne și îi supraveghea, dar și un bărbat din Călmățuiu care ducea bătrâni la urne și le explica să voteze așa cum au stabilit.

La secția 224, un consilier local a dus cu mașina personală mai mulți votanți la secție, supervizându-i apoi la ușă. După ce a fost atenționat de delegatul unui partid politic, consilierul a încercat să fugă, dar a fost așteptat la ieșirea din secție de un polițist. Deși în primă fază a refuzat legitimarea, în cele din urmă, acesta a fost determinat de împrejurări să se identifice în fața agentului de poliție. În tot acest timp, consilierul a încercat să-l determine pe delegat să plece, apoi l-a adus pe tatăl delegatului în discuție, despre care a spus că îl cunoaște, iar spre final a negat faptul că a adus oameni la urne, chiar dacă în fază inițială, acesta a admis că a făcut acest lucru. Dialogul este halucinant. Cu atât mai mult cu cât consilierul local se victimizează, susținând că acum e verificat, numai pentru că Dragnea a ajuns în pușcărie.