Conducerea tineretului Social Democrat Teleorman solicită demisia președintelui TSD, Gabriel Petrea. Solicitarea vine după ce liderul tineretului social-democrat a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Președinții Organizațiilor TSD Teleorman și TSD Alexandria se dezic de liderul lor. Într-o postare pe o rețea de socializare, Dănuț Cristescu și Valentin Chiran, solicită demisia de onoare din funcția de președinte TSD a deputatului Gabriel Petrea.

”Astăzi, 11.10.2019, noi, tinerii social democrați teleormăneni, vă transmitem următorul mesaj, domnule Gabriel Petrea:

Din acest moment, domnule Gabriel Petrea nu ne mai reprezentați ci, susțineți cu totul alte interese și faceți jocuri de culise cu opoziția, în spatele cortinelor trase încă din ianuarie 2018! Știam încă de pe atunci că dacă îți trădezi LIDERUL, din diverse considerente pe care nici acum nu le putem înțelege, ești în stare să TRĂDEZI toată organizația PSD!

Așteptăm demisia de onoare pentru ca cineva cu sufletul și disponibilitatea sa permanentă să fie numit în funcția de PREȘEDINTE TSD!

Dorim ca un tânăr dintre noi să fie ales în baza MERITOCRAȚIEI, dispus să muncească fără să ceară funcții de „parlamentar, ministru” și să fie conștient de misiunea pe care o are față de noi, TSD-iști dar și de PSD! Un tânăr care nu este capabil să TRĂDEZE!

Declarațiile dvs, domnule Petrea, nu ne sensibilizează în nicio măsură, noi nu acceptăm TRĂDĂTORII!
P.S. Unul poate ți-a zis să te înscrii în TSD, zic să nu uiți niciodată „cine te-a făcut om mare”, știu că vei regreta ceea ce ai făcut dar a fost decizia ta!

Rămâi cu bine”, semnează președinții Organizațiilor TSD Teleorman și TSD Alexandria, Dănuț CRISTESCU și Valentin CHIRAN.

Gabriel Petrea, liderul TSD și fost ministru, a votat moțiunea de cenzură împotriva Gurvernului Dăncilă.