În ziua protestului anunțat la Rahova, cu scopul de a solicita rejudecarea lui Liviu Dragnea, au ajuns la penitenciar și trei teleormăneni, angajați ai Primăriei Alexandria și Consiliului Județean. 

Este vorba despre deja celebrele susținătoare ale lui Liviu Dragnea, Cristiana Alcea și Cristina Tatu, însoțite de un alt tânăr, aflat în relații apropiate cu una dintre cele două. Cristiana Alcea este consilier județean. Momentele ei de glorie sunt strigăturile de la Cotroceni, de la DNA, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, toate în sprijinul condamnatului Liviu Dragnea, dar și schimbul de replici cu Dacian Cioloș, pe care aceasta îl întreba, pe un ton de mahala: “De ce-ați venit în Teleorman.” La începutul acestui an, Consiliul local Alexandria vota acordarea unui masterat gratuit consilierului județean Cristiana Alcea la Universitatea Valahia din Târgoviște (recunoscută drept loc de specializare a cadrelor pesediste în vederea angajării pe salarii consistente).

Cristina e specialistă în televiziune și a terminat Facultatea de Geografie.  Ea este absolventă a cursurilor Intact Media, avându-l ca mentor pe Vasas Ferencz și se pare că a lucrat la Antena 1 și Digi. Probabil că fata și-a dat seama că nu e înzestrată pentru televiziune și s-a gândit că PSD o poate scoate din acest impas. Ceea ce s-a și întâmplat. Practic, de când a ajuns, nu știm cum, pe listele partidului unic al Teleormanului, cariera Cristinei Tatu a început să înflorească. Fata a devenit consilier județean și, ulterior a ajuns și la Camera Deputaților, devenind în cele din urmă, consilier pe la Primăria Alexandria. Din postările Cristinei Tatu pe rețelele de socializare, remarcăm faptul că e o iubitoare de citate și că, spre deosebire de colega ei de proteste, e extrem de fotogenică.

Cei trei au stat pe toată durata protestului de la Rahova sub un pom, la umbră, purtând probabil discuții de înaltă ținută morală. Mai mult, ei n-au dorit să poarte discuții cu presa și nici să aibă vreun discurs moralizator, așa cum obișnuiau să procedeze la Înalta Curte, pe vremea când se judeca încă procesul lui Liviu Dragnea.

Articolul precedentPrimar PSD din Teleorman: ”Românii din Diaspora nu ar trebui să aibă drept de vot la alegerile prezidențiale”
Articolul următorPesta porcină a determinat uciderea a mii de animale în Teleorman