Eliberarea a peste 14.000 de deținuți în baza Legii Recursului Compensatoriu a dus la consecințe foarte grave la nivel național. Parlamentarii Violeta Răduț, Ică Florică Calotă și Valentin Boboc sunt oamenii din Teleorman care au susținut trecerea legii. 

Tineri uciși, bătrâni bătuți cu bestialitate, fete violate. Iată, pe scurt, consecințele unui vot desfășurat în Parlamentul României. Se întâmpla pe 9 mai 2017, în Camera Deputaților, când s-a adoptat Legea Recursului Compensatoriu, prin intermediul căreia peste 14.000 de deținuți au fost eliberați înainte de vreme.

Sute de deținuți din cei eliberați în baza Legii Recursului Compensatoriu au recidivat. Fură, ucid, violează. Și datorăm toate astea parlamentarilor noștri. Fiecare are parlamentarii lui, dar, noi, teleormănenii, îi avem pe aceștia trei: Violeta Răduț, Florică Ică Calotă și Valentin Boboc. Doi sunt pesediști, unul vine din vechiul PNL și s-a așezat pe lângă putere, sub umbrela ALDE. Toți trei au mâinile pătate. Și nu neapărat de lege, cât de sângele vărsat până azi. Și de cel care urmează să se verse.

Articolul precedentUn tânăr de 17 ani din Teleorman a murit astăzi din cauza gripei
Articolul următorAutoritățile alexăndrene predau Piața Centrală la CNI