O nouă tragedie pe șeselele din județul Teleorman. Un copil în vârstă de 5 ani a murit după ce a fost lovit de un autoturism. Micuțul a încercat să raverseze strada prin loc nepermis în momentul în care a fost accidentat mortal.

Polițiștii din Municipiului Turnu Măgurele au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ 546, în localitatea Segarcea-Vale, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

”În timp ce un tânăr în vârstă de 23 de ani domiciliat în orașul Bragadiru, județul Ilfov conducea un autoturism pe DJ 546, în localitatea Segarcea-Vale, din direcția Turnu Măgurele către comuna Lunca, a observat târziu un pieton care a fugit pe carosabil, în fața autoturismului, în zonă nefiind trecere pentru pietoni.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, un copil în vârstă de 5 ani, din comuna Segarcea-Vale, sat Segarcea-Vale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Pașu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Articolul precedentFamilia Dragnea, interzisă în SUA!
Articolul următorGrupuri sanitare în curte pentru copiii din orașul premierului