Polițiștii din Olt au efectuat astăzi percheziții în județele Olt și Teleorman. Au descoperit astfel 5 persoane care se ocupau cu traficul de droguri, una dintre ele fiind din județul Teleorman. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza județelor Olt și Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri. În urma cercetărilor a reieşit că, în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani,  ar fi comercializat canabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

În urma operațiunii, 24 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale. În prezent, cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Una dintre ele este din județul Teleorman.

Articolul precedentO companie controlată de frații Ciocan din Caracal a câștigat jackpot-ul în Teleorman!
Articolul următorCât costă învățământul „gratuit” la început de an școlar?