Rezultatele concursului de Titularizare au fost afişate, marţi dimineaţă, pe site-ul dedicat şi la centrele de examen. Două candidate din judeţul Olt, viitoare educatoare de grădiniţă, au reuşit să ia nota maximă.

Este vorba despre o persoană din Corabia şi cealaltă din Izvoarele. Ambele au susţinut examenul la „Limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii” şi au obţinut nota 10.

Rezultatele complete pot fi consultate aici.

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute pot să depună contestaţii. Acestea se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de  20 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 29 iulie şi 1 august.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET. Rugăciunea către icoana Maicii Domnului Prodromița
Articolul următorCum este controlat ROMPREST de George Dorobanțu și „la Famiglia” din CNAB – Document exploziv despre blocarea dividendelor