Patru tineri din Pietroșani au fost reținuți de polițiști după ce au bătut un bărbat în vărstă de 81 de ani. Tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani au fost prinși de victimă în timp ce furau trifoi de pe proprietatea sa. 

Poliția Teleorman transmite că “polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au reținut patru bărbați în vârstă de 20, 21, respectiv 23 de ani, toți din comuna Pietroșani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în aceea că, în seara zilei de 04.06.2020, ar fi lovit un bărbat în vârstă de 81 de ani, din comuna Pietroșani, în zona capului, corpului și a membrelor superioare, cu pumnii și folosindu-se de obiecte contondente, în momentul în care bărbatul i-ar fi surprins în timp ce sustrăgeau trifoi de pe un teren care îi aparține”.

Împotriva celor patru tineri, cercetați pentru tâlhărie calificată, a fost luată măsura reținerii, urmând astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Articolul precedentANM: Vreme caniculară în sudul şi estul ţării, până sâmbătă
Articolul următorBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 1.345 de cazuri noi și 45 de decese/ La ATI sunt internați 458 de pacienți