Cinci persoane, printre care trei copii în vârstă de trei, patru şi 13 ani, au fost rănite, sâmbătă seară, pe un drum județean din Teleorman, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. Copilul de trei ani este în stop cardiorespirator şi a fot preluat de echipajul de pe elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean DJ 504, în localitatea Orbeasca de Jos.

Pompierii teleormăneni au intervenit cu o mașină de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, un SMURD și cinci echipaje ale SAJ Teleorman.

În urma accidentului au rezultat cinci victime: o femeie în vârstă de aproximativ 40 ani,  inconștientă, cu multiple traumatisme; un bărbat în vârstă de circa 40 ani, inconștient, cu multiple traumatisme; un copil în vârstă de aproape 13 ani, inconștient, cu multiple traumatisme; un copil în vârstă de circa patru ani, conștient (cu traumatism cranian).

Acestea au fost preluate de SAJ și transportate la UPU Alexandria.

A cincea victimă, un copil în vârstă de aproximativ trei ani, este în stop cardiorespirator, i se fac manevre de resuscitare de către personalul medical de pe elicopterul SMURD.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentAproape toată ţara, sub avertizare de vijelii, ploi şi grindină
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Care este rugăciunea zilei