Două persoane din judeţul Teleorman au fost trimise în judecată după ce au încercat să mituiască un poliţist de la rutieră.

Potrivit unui comunicat remis de Direcţia Generală Anticorupţei, agentul de poliţie respectiv a sesizat că o persoană pe care a depistat-o conducând un autovehicul cu viteză peste limita legală și având  neclarități privind dreptul de a conduce, i-a oferit suma de 2.000 lei pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu, respectiv pentru a nu întocmi actele de constatare ce se impuneau în cauză.

În aceeași zi, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant, două persoane, după ce au oferit polițistului suma de 2.000 lei, în scopul menționat.

După constatarea în flagrant a infracțiunii, față de cele două persoane în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, fiind luată măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Dosarul penal a ajuns pe masa judecătorilor Tribunalului Teleorman.

Sursa: Realitatea de Teleorman