Deși se află în insolvență și are încă multe de spus în fața instanțelor de judecată cu privire la evaziuni fiscale și acte falsificate, firma Teldrum rămâne cea mai profitabilă afacere din județul Teleorman. 

 

captură foto: licitațiipublice.ro

Potrivit unor rapoarte de licitație întocmite la nivel național, societatea Teldrum, despre care procurorii spun că ar fi firma de casă a liderului PSD, Liviu Dragnea, rămâne, din punctul de vedere al sumelor contractate, cea mai de succes companie din județul Teleorman, ocupând primul loc în Topul câștigătorilor. Doar în anul 2018, deși n-a câștigat decât două licitații, Teldrum a bifat încasări de 19.392.212.

captură: licitațiipublice.ro

Pe parcursul acestui an, Teldrum a realizat și o atribuire directă, sursa veniturilor fiind Primăria Roșiorii de Vede, care a achizionat asfalt. În mod straniu, valoarea achiziției nu este specificată în raport și nici calculată în suma totală a contractelor câștigate de Teldrum.Cele două licitații câștigate în acest an au dus la semnarea de contracte între Teldrum și Consiliul Județean Teleorman, din care firmei de casă a lui Dragnea i-au parvenit 17.238.212 lei,  și între Teldrum și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere București, din care firma a câștigat nu mai puțin de 2.154.000 lei. În schimb, valoarea tuturor  contractelor semnate de TelDrum se ridică la 145.998.014 lei.