Cifrele arată bine! Pentru compania Teldrum, care a câștigat pe data de 11 ianuarie un contract de modernizare a unui drum județean. Unul deja furat.

Întâmplarea face ca drumul să fie inclus în raportul OLAF privitor la fraudarea de fonduri europene. Este vorba despre lucrarea de modernizare a unui segment din drumul județean 506, în cazul căruia specialiștii în fraude europene au remarcat falsificarea proiectului tehnic în vederea accesului fraudulos la banii europeni.

Și în acest moment, Consiliul Județean încă mai taie bani de la învățământ și alte capitole bugetare importante pentru a acoperi frauda semnalată de autoritățile europene în procesul de implementare a respectivului proiect.

Contractul de la începutul acestui an cu Consiliul județean Teleorman are o valoare de peste 10 milioane de lei și arată faptul că Teldrum continuă să fie o companie favorizată de instituția publică, implicată și ea în dosarul Teldrum, ca parte a grupului infracțional organizat de Liviu Dragnea în județ.

Articolul precedentPNL Teleorman își pune, în sfârșit, consilier județean
Articolul următorUn bărbat din localitatea Mavrodin a fost găsit carbonizat în propria casă