Accidentele rutiere se produc cu o frecvență aproape zilnică în județul Teleorman. Și astăzi, în comuna Vârtoapele, un tânăr de 29 de ani a fost rănit într-un accident rutier. Nevinovat. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, astăzi, în jurul orei 11:14, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roșiori de Vede au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 703, pe raza localității Vârtoapele de Sus, s-a produs un accident rutier.

În timp ce un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Vârtoapele conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, în aceeași direcție de mers, de către un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Vârtoapele, sat Gărăgău. În urma impactului a rezultat rănirea tânărului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcootest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Articolul precedent49 de angajatori din Teleorman, verificați de ITM
Articolul următorSporting Roșiori se prăbușește în subsolul clasamentului din Liga 3