Un teleormănean acuză supermarketul PROFI din centrul Alexandriei că i-a vândut piept pe pui (preparat la rotisor) plin cu viermi. Tânărul şi-a dat seama că produsul conținea și alte ”condimente” pe lângă cele necesare imediat când a desfăcut pachetul. Aspectul puiului era îngrozitor, așa cum se vede și din imaginile postate pe facebook de clientul magazinului.

După ce a făcut publice fotografiile cu produsul vechi și plin de viermi din Profi, păgubitul a fost îndemnat de către cei din lista sa de prieteni să facă plângere la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului, deoarece situația nu este singulară, și alți clienți ai magazinului având aceleași ”surprize”. Iar asta e poate constata la o simplă verificare a OPC, căci aproape orice vizită în renumitul supermarket te face să-ți pui instantaneu mâna la nas, de la mirosul de stricat întâlnit mai tot timpul în magazin. Iar inspectorii nu ar trebui să întârzie verificarea, cu atât mai mult cu cât supermarketul se află vis-a-vis de Școala nr.5 din Alexandria, iar copiii pot oricând să consume produse alterate sau al căror conținut este halucinant.

Și dacă primii care ar fi trebuit să ia măsuri sunt cei din conducerea Profi, în sensul în care să elimine toate alimentele neconforme, aceștia s-au gândit că e mai bine să bage ”gunoiul sub preș” și l-au rugat pe client să șteargă pozele de pe Facebook.

UPDATE:

La o zi după apariția artiolului, PROFI se apără și spune că a luat măsuri suplimntare de control: ”Suntem permanent preocupaţi de menţinerea siguranţei alimentare şi avem proceduri foarte stricte în această privinţă. În ciuda faptului că avem un sistem de verificări bine pus la punct, care include până și mistery shoppers, persoane sosite în magazine aparent în calitate de cumpărători dar care, în realitate, sunt auditori exigenti, câteodată apar și situații de care aflăm doar de la clienții noștri, ale căror observații le apreciem. Ca urmare a sesizării primite din partea clientului, vă comunicăm că am luat de îndată măsuri suplimentare de control. Mulțumim! Magazinele Profi.”

Articolul precedentNoul șef al Jandarmeriei Române este din Teleorman
Articolul următorMunicipalitatea din Alexandria mai face un ban în plus: înființează un târg auto