Actualul subprefect de Teleorman e un fost ospătar cu acte în regulă. Asta nu-l împiedică pe Nelu Oprea să încaseze, fără prea multe merite, un salariu lunar de 10.400 lei. 

Chiar când își aniversa a 45-a zi de naștere, Nelu Oprea primea în dar de la Guvernul Grindeanu funcția de subprefect al județului Teleorman. Nelu Oprea și-a luat diploma la vârsta de 33 de ani și de atunci a început și ascensiunea lui pe scara ierarhică. A lucrat o vreme pe la firmele lui Ioan Niculae, ajungând apoi consilier juridic la AJOFM Teleorman.

Nici soția lui Oprea nu stă foarte prost cu veniturile, mai ales că femeia e inspector în cadrul Primăriei Zimnicea, dar câștigă aproape jumătate din cât aduce acasă faimosul ei soț. În plus, Nelu Oprea își mai rotujește veniturile și cu peste 7000 de lei pe lună din închirierea unui imobil și vreo 1500 de lei din dobânzi.

Despre activitatea lui la Prefectură nu știm absolut nimic. De când a fost numit subprefect, Nelu Oprea nu a chemat presa la vreo conferință, nu a dat explicații și nici n-a intrat în detalii legate de calificarea lui, deși a admis în fața presei curioase că a fost ospătar înainte de a deveni om de bază al partidului unic din Teleorman. Potrivit declarației de avere a soției sale, Nelu Oprea duce acasă în fiecare lună 10.400 lei.

Articolul precedentMașina de protest din Roșiorii de Vede a fost abandonată în câmp
Articolul următorDragnea rămâne la Rahova. În regim de detenție închis!