Arena sportivă de la Turnu Măgurele, construită de dragul echipei de suflet a lui Valentin Dragnea, va beneficia de o sursă alternativă cu apă, în valoare de aproximativ 450.000 lei. Din banii turnenilor… 

La capitolul arene sportive, Teleormanul stă chiar foarte bine, pentru că și la Turnu Măgurele există o arenă de 3 milioane de euro, cu 2000 de locuri, omologat la UEFA. E drept că, în afară de echipa de suflet a lui Valentin Dragnea nu prea s-a mai auzit de fotbal în ultimii ani la nivel județean, dar asta nu poate împiedica statul să investească bani frumoși prin punctele strategice. În plus, accesul populației pe stadionul lui Valentin Dragnea e condiționat de plata unei taxe destul de mari, care poate ajunge chiar și la 50 de lei, atunci când joacă echipa baronașului.

Ei bine, acum, Consiliul local Turnu Măgurele a decis că stadionul va avea o sursă alternativă de apă pentru irigarea terenului. Investiția se va face din bugetul local al municipiului Turnu Măgurele, potrivit unei hotărâri recente a Consiliului local. Turnenii vor plăti suma de 447550 lei pentru acest nou moft. În acest timp, orașul se transformă, de la o zi la alta, într-o veritabilă ruină.