Spitalul Județean de Urgență Alexandria face angajări. Caută director medical.

O nouă încercare pentru ocuparea postului de director medical. De ceva vreme, conducerea Spitalului Județean de Urgență Alexandria se străduiește să găsească persoana potrivită pentru a ocupa postul vacant de director medical al celei mai importante unități spitalicești din județul Teleorman. În acest an, au fost organizate câteva concursuri ocuparea respectivului post, însă postul de director medical nu a putut fi ocupat urmare a faptului că la concurs s-au înscris “specialiști” care n-au făcut față exigențelor specifice acestui post.

În aceste condiții, conducerea Spitalului Județean de Urgență Alexandria a fost nevoită să organizeze un nou concurs pentru ocuparea postului de director medical.

Concursul pentru ocuparea funcției de director medical al unității va avea loc în data de 22 octombrie 2019, ora 10.00 – proba scrisă, iar în data de 25 octombrie 2019, ora 10.00, este programată susținerea orală a proiectului de specialitate, urmând ca la ora 14.00 să aibă loc interviul de selecție.

La concurs se pot înscrie candidații care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale și specifice.

  • sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină;
  • sunt cel puțin medic specialist;
  • au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Înscrierile se vor face la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății, nr. 1, dosarul de concurs trebuie depus la Serviciul RUNOS al Spitalului cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data susținerii concursului.

Temele-cadru pentru proiectul de specialitate și bibliografia de concurs sunt disponibile pe site-ul unității.

Pentru a fi declarați admiși candidații trebuie să obțină în cadrul concursului media finală cel puțin 7, iar la fiecare probă minimum nota 6.

Articolul precedentMobilizare de forțe pentru ajutorarea familiei care a rămas fără casă din cauza incendiului
Articolul următor6 dosare penale în Teleorman pentru incendierea miriștilor