Sistemul nou introdus în Alexandria de taxare a parcărilor a provocat deja foarte multe discuții. Sunt persoane care consideră că soluția găsită de municipalitate este utilă creșterii nivelului de civilizație în reședința județului, în timp ce alții contestă necesitatea acestui demers, considerând că Alexandria merita mai curând parcările subterane și supraterane promise de primarul Victor Drăgușin în campaniile electorale. 

Evident că au intervenit și situații revoltătoare pentru proprietarii de restaurante din oraș, care s-au trezit peste noapte cu parcometrul la poartă, în timp ce restaurantul familiei administratorului Alexandriei, Ștefan Tăbăcitu era scutit de taxare. Dar, dincolo de toate, sistemul de taxare a parcărilor îi afectează în primul rând pe cei care locuiesc în zona centrală a municipiului și care acum sunt nevoiți să plătească zilnic parcarea autoturismului personal în fața blocului.

Totuși, Victor Drăgușin a venit și cu o soluție, despre care a vorbit în cadrul unui interviu acordat unei televiziuni locale: cei deranjați de gândul că trebuie să plătească zilnic pentru parcare pot plăti, prin contract cu municipalitatea, suma de 600 de lei pe an pentru a-și asigura staționarea în fața blocului. Primarul Drăgușin nu părea nici el foarte sigur că suma propusă e mică sau mare, menționând că „putem comenta” acest aspect.

Articolul precedent„Delta Teleormanului”, un paradis cu porțile ferecate
Articolul următorPrimarul din Zimnicea și-a angajat nevasta consilier la Camera Deputaților