În dosarul Angajărilor Fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea a depus deja cerere în anulare, pentru a obține anularea sentinței. Acum, și Olguța Șefu, fostul diector adjunct al instituției, condamnată în același dosar, vrea să scape de pedeapsă și a adoptat rețeta lui Dragnea. 

Pe portalul instanței, contestația Olguței Șefu este deja publicată și rămâne de văzut dacă aceste încercări disperate ale celor vizați în dosarul angajărilor fictive vor avea și consecințe concrete.

Olguța Șefu a fost directorul adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, fiind astfel una dintre persoanele din instituție care ar fi trebuit să știe și să reclame faptul că Adriana Botorogeanu și Anisa Stoica erau trecute în organigrama direcției, dar nu veneau niciodată la locul de muncă. Olguţa Şefu a fost condamnată la trei ani închisoare cu suspendare.

În timpul procesului, Olguța Șefu nu a făcut prea multe declarații, în afară de a se disculpa constant, uneori chiar cu lacrimi în ochi: “Nu stiu de ce am ajuns aici. Sunt o fire sensibilă. Nu am nicio legatură cu ce s-a întâmplat“.