O femeie agresată de soț a primit ordin de protecție provizoriu emis de polițiști. Tot mai multe femei depun plângere împotriva soților. Aceștia sunt acuzați de violențe domestice.

Polițiștii din Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 46 ani din comuna Poroschia cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său.

”Aflându-se în locuința comună, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în vârstă de 55 de ani și-a lovit soția cu pumnii în zona feței. Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale și nu a dorit să fie transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a se propune soluție prin Parchet”, spun polițiștii din Teleorman.

Totodată, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Violenţă în familie este orice act vătămător, fizic sau emoţional care are loc între membrii unei familii. Aceasta poate include un singur episod sau mai multe acte de violență, formând un model de comportament abuziv prin exercitarea controlului.

Violența este folosită pentru a intimida, umili sau înfricoșa victima. Bărbații deseori folosesc violența împotriva partenerelor lor intime, inclusiv asupra actualelor sau fostelor soții, prietene ori partenere.

Articolul precedentCăldură mare, nesimțire maximă! Un bărbat s-a scăldat în fântâna arteziană din centrul Alexandriei, ziua-n amiaza mare
Articolul următorAlcoolul naște monștri! O femeie de 72 de ani a fost bătută de propriul fiu