Un tânăr în vârstă de 28 de ani riscă să-și petreacă următoarele luni după gratii pentru 100 lei. El a fost prins de polițiști după ce a furat din buzunarul unui bărbat suma de bani. Și-a recunoscut imediat fapta, iar banii au fost restituiți persoanei vătămate.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Turnu Măgurele a sesizat patrula de siguranță publică din cadrul poliției municipale cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Libertății din localitate, un tănăr i-a sustras 100 de lei din buzunarul pantalonilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul și tânărul au consumat împreună băuturi alcoolice, iar tânărul de 28 de ani, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras din buzunarul pantalonilor 100 de lei.

Tânărul a fost identificat și a recunoscut că a sustras banii de la apelant. În urma controlului corporal efectuat de către polițiști, asupra tânărului au fost găsiți cei 100 de lei reclamați ca fiind sustrași.

În cauză se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Pentru a nu deveni victima hoților, polițiștii ne recomandă să nu purtăm portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor. Totodată, se recomandă să nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor sau gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizitate de către hoți.

Articolul precedentTeleorman, cel mai îmbătrânit judeţ din ţară
Articolul următorSe caută director la Spitalului TBC din Roșiori… de doi ani