Unul dintre frații Codrea, pictat printre sfinți pe pereții unei biserici din Turnu Măgurele, și-a parcat mașina de lux, un Lamborghini albastru, în fața Consiliului Județean Teleorman. Pe locul rezervat persoanelor cu handicap. 

„Sfântul din Turnu Măgurele” este prieten apropiat al lui Valentin Dragnea, care l-a și nășit recent, nunta fiind evenimentul anului în orășelul din Teleorman. Despre frații Codrea se știe că sunt unii dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Turnu Măgurele, prieteni apropiați ai lui Valentin Dragnea, cu care ar împărți și același avocat, potrivit unui site de stiri din Turnu Măgurele. Mai mult, cei doi au fost fotografiați la nunta lui Valentin Dragnea, cu mâinile în aer, în timp ce le urau un viitor strălucit copiilor lui Liviu Dragnea.

Mașina de lux a lui Adi Codrea, parcată în fața Consiliului Județean, a atras privirile tuturor trecătorilor. Dar nu pentru mașina e realmente o bijuterie albastră, ci pentru că șoferul a ales să parcheze exact pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități. Totuși, odată pictat pe pereții unei biserici, omul nu are cu siguranță toate abilitățile la purtător.

Articolul precedentNeatenția a băgat-o în spital! Accident în Alexandria din cauza neatenției
Articolul următorSalvatorii teleormăneni învață liceenii să gestioneze situațiile de urgență