Sediul ISU Teleorman va fi îmbunătățit cu bani europeni și, la finalul implementării proiectului, instituția va folosi energie din surse regenerabile. Investiția se ridică la aproape 2 milioane de lei. 

Proiectele de dezvoltare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman continuă cu „Reabilitarea termică a clădirii C1 în vederea creșterii performanței energetice”, pe scurt, a sediului inspectoratului de pe strada Carpați, nr. 7, din municipiul Alexandria, prin Programul Operațional Regional, cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR Sud Muntenia).

La sediul ADR SUD Muntenia din municipiul Călărași, inspectorul șef al I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman, colonelul Marius Stancu, a semnat astăzi contractul de finanțare al proiectului, în valoare totală de 1.796.028, 87 de lei. Potrivit datelor furnizate de departamentul de comunicare al instituției menționate, asistența financiară nerambursabilă este în sumă de 1.282.872,80 de lei, contribuția inspectoratului la cheltuielile eligibile sunt în sumă de 226.389,32 lei, iar contribuția inspectoratului la cheltuielile neeligibile sunt în sumă de 286.766,75 de lei.

În vederea derulării proiectului, la nivelul Inspectoratului a fost constituită o echipă de implementare formată din nouă cadre militare specializate în domeniile: manager de proiect, achiziții publice, expert tehnic, consilier juridic și responsabil financiar.

 

Articolul precedentWeekend solicitant pentru pompierii teleormăneni
Articolul următorDupă ce a refuzat bannerele Vioricăi, primarul din Videle și-a pierdut mandatul