Deși PSD a obținut în Teleorman cel mai mic scor din istoria sa, secretarul de stat și fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, le mulțumește teleormănenilor pentru „rezultatul foarte bun” din alegeri. 

Pesediștii teleormăneni încearcă în aceste zile să se îmbete singuri cu apă rece, postând pe rețelele de socializare mesaje aberante despre „scorul bun” pe care l-au obținut. De fapt, chiar dacă PSD a rămas pe primul loc în preferințele electoratului teleormănean, scorul partidului este cel mai mic din toate procesele electorale care au avut loc până acum în județ. De obicei, PSD nu se mulțumea cu mai puțin de 50%, iar în cele mai multe dintre cazuri, parlamentarii pesediști obțineau procente coreene.

Pentru că s-a implicat în campania electorală din Teleorman, secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, a mulțumit teleormănenilor pentru prezența masivă la urne și le-a promis că PSD merge mai departe, pe drumul pe care deja l-a arătat. Evident, optimismul este o strategie bună, dar nu suficientă în acest caz, în care PSD Teleorman a demonstrat că poate deveni ținta urii unei țări întregi.

Am convingerea fermă că vom reuși să respectăm toate prioritățile programului de guvernare, continuând să aducem creștere economică și prosperitate românilor, să creștem salariile și pensiile în mod corect, să mărim subvențiile, să protejăm mediul și să promovăm produsele românești, să aducem mai multe fonduri europene, să dezvoltăm comunitățile locale, să îndreptăm România pe o cale europeană, în care românii să se simtă respectați. Mulțumim pentru acest rezultat foarte bun tuturor teleormănenilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, parlamentarilor, militanților, susținătorilor și echipei județene de campanie a PSD!

Articolul precedentConsiliul Județean Teleorman continuă să dea bani la Teldrum
Articolul următorFiul lui Dragnea este în topul latifundiarilor din România