Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede are, de aproape doi ani, manageri interimari, urmare a faptului că la concursurile organizate pentru ocuparea acestui post candidaţii nu au îndeplinit condiţiile de studii necesare sau nu au prezentat proiecte de management care să convingă comisia de examinare că merită să ocupe respectivul post de conducere.

Acum, consiliul de administraţie al unității spitalicești organizează un nou concurs, ce va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2018. Dosarele de înscriere la concurs se depun la Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede până la data de 23 iulie 2018, ora 12,00.

Candidaţii trebuie să fie: absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic; absolvenţi de cursuri de perfecţionare management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii, absolvenţi masterat sau doctorat în managementul sanitar, economic ori administrativ organizate într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii. Candidaţii trebuie să aibă o vechime de cel puţin doi ani în posturi pentru care se cer studii studii superioare de lungă durată, conform legii.

Articolul precedentColegiul National Pedagogic „Mircea Scarlat” are teren sintetic modern pentru handbal si volei
Articolul următorA murit soțul lui Carmen Dan, ministrul de Interne