Muzeul Judeţean Teleorman organizează, în perioada 21-28 august a.c., a V-a ediţie a proiectului educaţional „Şcoala de vară”. Proiectul se adresează elevilor din ciclul primar şi gimnazial şi va cuprinde o serie de şase ateliere derulate de către specialişti de la Muzeul Judeţean Teleorman: 1) ROMÂNIA MARE ÎN OCHII  MEI, 2) ÎN LUMEA CĂRŢILOR POŞTALE, 3) PORTRETE DE REGINE ALE ROMÂNIEI, 4) 5 SEMNE DE CARTE, PRACTICE ŞI ATRACTIVE, 5) SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ TRICOTĂM, 6) STATUETE ÎN PREISTORIE.

Înscrierile se fac în perioada 8-14 august, la sediul Muzeului Judeţean Teleorman, din Alexandria, str. 1848, nr.1 (secretariat). Cererile se găsesc la secretariatul instituţiei sau se pot descărca de la următorul link: https://drive.google.com/open?id=1rbO_ZVVI2xOhjtzVxg2v4FvHB_2VbyQj 

Numărul de locuri pentru fiecare atelier este limitat la 20 participanţi, iar pentru derularea unui atelier este nevoie de minim 5 participanţi. Durata de desfăşurare este estimată la 2 ore, aceasta putându-se extinde cu până la 1/2 oră, în funcţie de gradul de complexitate al fiecărui atelier. Menţionăm că taxa de participare pentru un atelier este de 10 lei/elev şi va fi achitată în ziua participării propriu-zise la atelier, la casieria instituţiei. În taxa de participare este inclusă, pentru cei care doresc, şi vizitarea muzeului.

Articolul precedentGrevă la Direcția Județeană de Sport Teleorman
Articolul următorOficial, rata şomajului în judeţul Teleorman este 8.75 %