În această perioadă, pompierii militari teleormăneni fac un tur al liceelor din Teleorman pentru a-i învăța pe liceeni să gestioneze corect situațiile de urgență. 

Sunt vizați tinerii cu vârsta de peste 16 ani, din cadrul tuturor liceelor din județ, iar obiectivul propus este acela de a-i informa și învăța pe adolescenți cum să se comporte în diferite situații de urgență (cutremure, inundații, fenomene meteorologice periculoase, incendii, accidente, etc), cum să acorde primul ajutor, ce informații să ofere la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și cum își pot îmbogăți bagajul de cunoștințe în acest domeniu.

În această săptămână, pompierii militari sunt prezenți în cadrul a cinci unități de învățământ, patru din municipiul Turnu Măgurele (Liceul Tehnologic „Sf. Haralambie”, Colegiul Național „Unirea”, Liceul Tehnologic „General David Praporgescu” și Liceul Teoretic „Marin Preda”) și o unitate din municipiul Alexandria (Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat”). De asemenea, salvatorii îi invită pe tineri să se alăture programului de voluntariat „Salvator din Pasiune” derulat în cadrul ISU Teleorman, cu caracter permanent.

Articolul precedent„Sfântul din Turnu Măgurele” își parchează mașina de lux pe locul destinat persoanelor cu handicap
Articolul următorCopilul-minune al Teleormanului reprezintă România la Campionatul Mondial de Șah