Mixere, mașini de călcat și blendere. Asta pot câștiga cei care îşi aruncă aparatele vechi de prin case. Concursul are loc cu ocazia celei de-a doua ediții a Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice. Municipiul Alexandria se află pe harta participanților.

Vă puteţi debarasa de deşeurile electrice şi electronice în mod gratuit și puteți câștiga premii. Primăria Municipiului Alexandria și Serviciul Local de Colectare Teleorman încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din 12-19 octombrie 2019!

Volumul deșeurilor electrice crește la nivel global cu o rată de 3-4 la sută anual. Conform estimărilor în 2025 se vor genera circa 60 de milioane de tone de deșeuri electrice la nivel mondial.

Cetățenii Municipiului Alexandria au ocazia să se implice în acestă actiune și să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice participând la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

Scopul evenimentului este de a crește nivelul de conștientizare privind importanța colectării deșeurilor electrice și de a încuraja populația să facă acest gest responsabil.

Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile pe 19 octombrie, între orele 10.00-17.00, în următoarele locuri din Alexandria: Zona Piaţa Centrală și Zona Piaţa Peco.

Nu ai cum să transporți singur deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare? În perioada 12-19 octombrie, Serviciul Local de Colectare Teleorman asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800.444.800, număr disponibil zilnic între orele 09.00-17.00, și să faci o programare.

Echipa Serviciului Local de Colectare Teleorman asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Participând la această acțiune de colectare, ai șansa să câștigi unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: patru mixere, patru mașini de călcat și patru blendere. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 19 octombrie, la ora 17.30, la Primăria Municipiului Alexandria.

Articolul precedentAttila Szabo va lupta pentru România la campionatul mondial din Georgia
Articolul următorNeatenția a băgat-o în spital! Accident în Alexandria din cauza neatenției