Anamaria Prodan s-a prezentat la tribunal pentru un nou termen în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Femeia de afaceri a fost însoțită de copiii săi care au avut parte de un episod neplăcut.

Sarah și Bebeto au fost surpinși de faptul că Reghe nu i-a salutat. Cei doi au plâns și chiar au mers după tatăl lor în speranța că le va acorda totuși atenție, însă Reghe nu a schițat niciun gest.

Ba mai mult, Reghe a țipat în sala de judecată și a susținut că nu are treabă cu niciun copil decât cu Reghe Jr și asta doar când va decide instanța.

Întâlnirea dintre Reghe și Anamaria Prodan a avut loc la Judecătoria Buftea, acolo unde speră să finalizeze procesul de divorț.

Anamaria Prodan susține că și-ar fi dorit să divorțeze la notar, pentru a accelera procesul. Potrivit acesteia, Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta și a considerat că este mai bine să meargă la tribunal. În plus, averea și partajul lor reprezintă probleme reale, care trebuie discutate în instanță.

Articolul precedentMiron Mitrea, despre scumpirile record: În momente de criză este nevoie să existe un mecanism de reglementare a pieței pe termen scurt
Articolul următorVolodimir Zelenski, discurs istoric in Parlamentul Romaniei: ”Viitorul nostru e împreună într-o familie europeană”