Ca-n filmele italiene cu mafioţi! Duşmanii i-au incendiat casa! Totul s-a întâmplat la miezul nopţii. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Azi-noapte, la ora 01.46, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari au fost anunțați de manifestarea unui incendiu la o locuință în municipiul Roșiorii de Vede.

Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, care se manifestau la nivelul mansardei și acoperișului pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi, au intervenit 17 pompieri cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

După aproape două ore de luptă cu focul, pompierii militari roșioreni au reușit s[ stingă toate focarele și să salveze bunuri materiale apreciate la peste 300.000 de lei, reprezentând parterul casei de locuit, cu o suprafață de circa 350 metri pătraţi și mai multe bunuri materiale de uz gospodăresc.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că focul a fost pus intenționat de către o persoană necunoscută, motiv pentru care acest caz a fost preluat de către poliție pentru cercetări.