În fața Primăriei din Roșiorii de Vede se desfășoară de mai multe zile un protest inedit: acolo staționează un autovehicul, pe care sunt lipite mesaje pentru autoritățile din Teleorman.

Sub deviza: “Lumea nu va fi distrusă de cei care fac rău, ci de cei care privesc fără să facă NIMIC“, un teleormănean și-a parcat mai multe zile mașina în fața celei mai importante instituții publice din oraș, lăsând acolo mai multe mesaje pentru conducătorii locului.

Interesant este, în acest context, nu mesajul, cât curajul unui om care a decis să “se răcorească”, după cum singur spune, expunându-se public atât de intens și pe o perioadă destul de lungă, protestul durând deja de aproape două săptămâni. Pe pancartele lipite de mașină, cetățeanul transmite ideea că actualii lideri ai locului au făcut… NIMIC, parafrazându-l pe omul din Suceava care i-a răspuns, tot cu mult curaj, lui Liviu Dragnea.

Cetățeanul din Roșiori spune, în pancartele sale, că șeful Poliției Locale din Roșiori e “un fel de Cucoș, Sindile, Paraschiv sau Cazan local”, despre primarul actual al orașului, Valerică Cîrciumaru, pancartele spun că “Promovează impostura, prostia, lăcomia”, iar despre fostul primar Cristi Duică, pancartele afirmă că “s-a defăimat singur”.

Articolul precedentLocul lui Liviu Dragnea în Parlament, luat de un pensionar teleormănean
Articolul următor„Primarul-erou” din Teleorman