Protestatarul singuratic de la Turnu Măgurele, Daniel Tuinete, a fost prezent la Alexandria și, înarmat cu pancartele lui, a protestat și în fața primăriei din reședința județului. 

Ajuns în Alexandria din motive personale, Daniel și-a luat cu el și pancartele, pe care a scris toate nemulțumirile lui legate de o clasă politică teleormăneană coruptă, ce a ajuns să conducă, de fapt, întreaga țară. “Liviu, vrei să-ți fie bine? Ia-ți și gașca după tine!”, “Băi, scelerat mustăcios, cum ai luat hotelul, Boss?”, “Tuta blondă din coceni se visează-n Cotroceni” sau “Clanul Dragnea nu uita, locul tău e Jilava!” – iată numai câteva dintre mesajele lui Daniel, afișate în fața Primăriei Alexandria, dar și în fața Hotelului Turis din Turnu Măgurele.

Evident, l-am întrebat de ce protestul lui continuă și după condamnarea lui Liviu Dragnea. Astfel, am aflat că arestarea lui Dragnea nu înseamnă, efectiv, nimic pentru Teleorman, atâta vreme cât oamenii pe care el i-a crescut în diverse demnități publice sunt liberi și cu averile neatinse.