De mai multe luni, teleormăneanul Daniel Tuinete protestează în fața Hotelului Turris, deținut de familia Dragnea, împotriva lucrurilor pe care le consideră anormale în societate. 

După ce s-a confruntat cu amenințările și chiar agresiunile angajaților hotelului, Daniel a decis să iasă din nou în stradă, tot în fața Hotelului Turris, pentru a transmite, prin intermediul pancartelor, nemulțumirea sa. De data aceasta, cazul Caracal continuă să fie un  motiv al nemulțumirii lui Daniel Tuinette, care își manifestă astfel public îngrijorarea cetățenească de a trăi într-o țară incapabilă să își protejeze cetățenii, afisând o pancartă cu următorul conținut: „Caracal: un oraș din județul… România”.

El spune că are convingerea că dacă situația de la Caracal s-ar fi petrecut în orice alt județ al României, lucrurile ar fi stat exact la fel.

În plus, Daniel încearcă prin protestul lui original să atragă atenția oamenilor din Turnu Măgurele asupra unei atitudini civice, dar și asupra problemelor care apasă încă societatea românească, în timp ce teleormănenii aleg să rămână în confortul propriilor case, ca să evite orice formă de luptă.

Articolul precedentAccident grav pe centura Alexandriei
Articolul următorO șoferiță a ajuns la spital după ce s-a lovit de un cap de pod