Starea proastă a drumurilor din Teleorman, determinată de neimplicarea autorităților, a dus deja la producerea mai multor probleme în prima parte a zilei de astăzi.

7 persoane, printre care și un copil de 7 luni au ajuns astăzi la spitalul județean din Alexandria, în urma unui grav accident rutier. Cauza accidentului a fost starea drumului, care nu fusese curățaț și, din cauza gheții, una dintre mașini a derapat și a intrat pe contrasens.

În urma lovirii celor două autoturisme, au rezultat 7 victime, din care 3 femei și un copil de 7 luni, cu traumatisme la nivelul mebrelor și toracelui. Șoferul unui autoturism a fost încarcerat, el fiind scos de pompieri și predat echipajelor medicale sosite la fața locului.

Nu este singura problemă apărută astăzi în Teleorman pe fondul ninsorii și a stării proaste a drumurilor județene. În cursul acestei dimineți s-a solicitat intervenția autorităților pentru deblocarea unui tir care a derapat pe DJ 506, între localitățile Merișani și Guruieni.

De asemenea, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele s-a întrerupt traficul de la ora 10.00.

Articolul precedentTeldrum nu pierde Belina! Apele Române preiau și contractele de închiriere ale insulei
Articolul următor59 de teleormăneni au furat curent