Zilele de 14, 15 și 16 mai sunt destinate primului maraton de vaccinare organizat în județul Teleorman. 

În intervalul orar 08.00-22.00, orice persoană care dorește să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, poate veni la Sala Polivalentă din Alexandria, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Maratonul este organizat de CJSU Teleorman, în colaborare cu Consiliul Județean Teleorman și Primăria Alexandria.

Despre maratonul de vaccinare, președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, spune că este organizat pentru a facilita accesul persoane care doresc să se vaccineze și pentru a reveni cât mai repede la eliminarea restricțiilor, cum ar fi circulația pe timp de noapte și obligativitatea purtării măștii.

„Dragi teleormăneni, peste câteva zile se va da startul Maratonului de Vaccinare în Alexandria. Pe masa Guvernului există, în acest moment, mai multe propuneri privind noi măsuri de relaxare, începând cu data de 1 iunie 2021. Printre măsurile așteptate de noi toți se află eliminarea restricțiilor pe timp de noapte și a obligativității purtării măștii în spațiile publice deschise. Aceste relaxări, însă, depind de rata de infectare și numărul persoanelor care au ales să se vaccineze, asa cum se întâmplă în cele mai multe țări europene.

Tot ce vreau să transmit este că avem nevoie de aceste relaxări, atât în viața privată, cât și în viața publică”, a declarat senatorul Pîrvulescu.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentMarian Vanghelie, despre implicarea Serviciilor în politică: Ponta, Maior și Coldea stabileau cine va fi arestat. Fostul edil promite dezvăluiri explozive
Articolul următorRomânia, pe locul 6 la nivel european la vaccinarea anti-Covid cu doză completă