Într-o postare pe Facebook, adresată lui Dacian Cioloș, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin reiterează o idee exprimată recent și pe un post național de televiziune, și anume că Teldrum este o companie onestă. 

Ba mai mult decât atât, primarul reședinței județului Teleorman susține, sus și tare, că Teldrum e „o companie fanion a României” și că numai propaganda presei ostile a determinat scăderea profitului acestei importante companii locale, care ar fi trebuit să fie protejată, în virtutea faptului că la nivel național companiile de drumuri sunt pe cale de dispariție.

În aceeași postare, Drăgușin plânge de mila angajaților Teldrum, forțați acum de împrejurări să caute locuri de muncă și pretinde că Liviu Dragnea nu are nicio legătură cu Teldrum, totul fiind un plan diabolic al propagandei, care ar fi cheltuit sume uriașe de bani pentru a-l discredita pe liderul PSD.

Teleormanul are printre cele mai bune drumuri județene din țară și că a accesat aproape un miliard de euro din pre-aderare pentru asta, pe vremea când Dragnea era președinte CJ, că doar propaganda ostilă PSD a cheltuit probabil sume impresionante pentru discreditarea lui Dragnea și a PSD-ului care a îndrăznit să câștige alegerile cu mult peste 30%. Aproape 47%. “ arată primarul Alexandriei.

În plus, el crede că Teldrum e o companie care trebuia lăsată să funcționeze, în ciuda acuzațiilor limpezi ca lumina zilei că prin intermediul ei s-au fraudat bani europeni: „Dacă nu știți, Teldrum era o companie fanion a României și are ca obiect de activitate DRUMURI ȘI PODURI. Sigur că a lucrat cu statul, că doar el prin instituțiile sale poate genera comenzi de acest fel. Acum cei peste 700 de angajați își cam caută de muncă, dar firme de drumuri nu prea mai sunt în țară…