Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a început victimizarea pe Facebook, după căderea guvernului. Acesta sugerează voalat că investițiile dedicate Teleormanului nu se vor mai face după plecarea Vioricăi din fruntea guvernării. Drăgușin nu spune, însă, nimic despre zecile de proiecte promise și lăsate în paragină, precum Centrul Multifuncțional pentru Tineri sau Casa de Cultură. Pe care nimeni nu l-a împiedicat să le finalizeze…

Căderea guvernului Dăncilă a dat startul plânsetelor pe Facebook pentru mai mulți factori de răspundere ai Teleormanului. Unul dintre aceștia este primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, care sugerează voalat că, după această schimbare, nu se vor mai face investiții în Alexandria. Drăgușin omite, însă, să-și asume responsabilitatea pentru zecile de proiecte fanteziste pe care le promite la fiecare rundă de alegeri și le uită cel puțin patru ani.

„Guvernul PSD “a fost picat”. Ce urmează? Ca urmare a aplicării programului de guvernare al PSD, pentru prima dată în România, toate localitățile, indiferent din ce partid este primarul, au beneficiat de finanțările necesare rezolvării unor probleme ce se acutizaseră în anii de guvernare de dreapta în care prioritățile au fost pârtii pentru sporturile de iarnă în zone impracticabile, terenuri de fotbal în pantă sau bazine de înot care nu au văzut nici măcar o picătură de apa.

Ce urmează după votul de ieri? În Alexandria modernizăm 11 unități de învățământ prin PNDL. O să continue programul sau o să fie blocate și elevii și dascălii “pedepsiți” politic? Compania Națională de Investiții construiește în Alexandria un stadion pentru sutele de sportivi din Alexandria dar și pentru competiții naționale. Va continua investiția sau îi vor lasă viitorii guvernanți fără posibilități de antrenament și recuperare, că doar știm cât s-au luptat PNL-iștii să nu se construiască nici Sala Polivalentă? Vor continua proiectele pentru Casa de Cultură și Piața Centrală sau vor fi aruncate la minister într-un sertar unde a mai stat ani buni tot ce venea din Alexandria, Teleorman?”, a scris Drăgușin pe Facebook. 

 

Articolul precedentMarian Potbăniceanu, fostul șef al TSD Teleorman, devine consilier local
Articolul următorCopiii de excepție ai Teleormanului vor fi premiați de Consiliul Județean