Victor Drăgușin, primarul Alexandriei, nu înțelege în ce a constat corupția în cazul lui Liviu Dragnea. Într-un interviu acordat presei locale, acesta se întreabă candid: „Care sunt banii pe care i-a băgat în buzunar Liviu Dragnea?”

Este momentul apărărilor rizibile ale lui Liviu Dragnea, așa cum sunt ele formulate de oamenii care au avut de câștigat foarte mult de pe urma sistemului de sorginte comunistă pe care baronul l-a construit în Teleorman. Iată că a venit rândul primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, să pledeze în apărarea lui Dragnea, pe care îl privește ca pe o victimă, fără apărare în fața atacurilor și „manipulărilor primitive”.

Mai mult, Drăgușin consideră că în această campanie electorală, nu s-a văzut urmă de fair-play, deși chiar el e cel care a interzis manifestațiile publice în Alexandria, dar a permis desfășurarea unui circ veritabil, cu mici și bere în centrul orașului, care durează de săptămâni, sub titulatura de „Ziua Județului Teleorman”. El se întreabă, foarte naiv, în ce a constat corupția în cazul lui Liviu Dragnea, pentru el fiind probabil greu de înțeles conceptul de abuz în serviciu și fals intelectual.

Dar să redăm principalele declarații făcute de Drăgușin ieri: „Nu putem discuta de fair-play. Campania opoziției a avut o singură țintă: Liviu Dragnea, după ce ani de zile l-au “zugrăvit” drept cel mai mare corupt al țării, prin manipulări primitive. Dacă te uiți pentru ce a fost condamnat, te întrebi: și unde este corupția? La fel și cu al doilea proces. Care sunt banii pe care i-a băgat în buzunar Liviu Dragnea? Penibil!  Pentru  români ce program au? După declarațiile liderilor, te cam sperii. Înghețarea pensiilor, a salariilor bugetarilor, micșorarea veniturilor, prin urmare anihilarea singurei variante de a opri exodul românilor către vest, bunul cel mai de preț al României, forța de muncă cu calificare!”