După ce a ciopârțit copacii din Pădurea Vedea, în cadrul unei proceduri drastice de toaletare, acum Primăria Alexandria taie arborii rămași.

În această dimineață, în zona Pădurii Vedea oamenii au avut nefericitul prilej de a vedea cum copacii care altădată făceau parte din ansamblul natural al Alexandriei au fost puși la pământ de către angajații primăriei. Cu niște ani în urmă, acolo obișnuia să fie o pădure dintre acelea care dădeau altădată numele județului, cunoscut ca „Pădurea Nebună” (Deliorman). Cu doar câteva zile în urmă, remarcam toaletarea drastică aplicată de primărie puținilor copaci rămași în ceea ce a devenit Parcul Pădurea Vedea. Căci vechea pădure a fost transformată în parc, betonul acoperind iarba, iar boxele devenind un surogat pentru cântecul păsărilor.

Acum, toaletarea pare să fi luat sfârșit, noua soluție a primăriei pentru pregătirea locului pentru sosirea primăverii fiind tăierea arborilor. Oamenii s-au declarat revoltați de cele întâmplate și spun că demersul e unul „criminal”.

„Nu cred că e normal ce se întâmplă. După ce i-au ciopârțit, acum îi taie de tot. Vâd că au doborât deja cinci copaci. Și nu par a intenționa să se oprească. Cred că până diseară mai taie vreo zece. Îi încurcă pădurea pe criminalii ăștia. Nu știu ce-o fi în mintea primarului, dar sigur nu e ce trebuie”, a spus un trecător revoltat de ceea ce se întâmplă.

Articolul precedentSe vrea majorarea tarifelor de taxi în Alexandria
Articolul următorDumitru Goldbach: „În Teleorman e greu, deoarece avem mulți combinatori”